μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Τι ήταν στην άλλη τους ζωή πολιτικοί και celebrities!Η μελλοντολόγος Άντζυ Λουπέσκου αποκαλύπτει στην «Espresso»

❱❱ Το «μαύρο» κισμέτ του πολεμιστή Ερντογάν και τα δύσκολα χρόνια της Μπακογιάννη στην αρχαία Σπάρτη 
❱❱ Ο Sakis ερμήνευε βυζαντινούς ύμνους στη Μικρά Ασία και η Φουρέιρα ήταν χορεύτρια και ηθοποιός στην Ιταλία
Από τον 
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Λογοτέχνες, μηχανικοί, πιανίστες, μαθηματικοί, πολεμιστές είναι μερικά από τα επαγγέλματα με τα οποία ασχολούνταν διάσημα ξένα πρόσωπα αλλά και Ελληνες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας μας σε προηγούμενες ζωές τους!
Η ελληνορουμανικής καταγωγής Αντζυ Λουπέσκου, με το διαισθητικό χάρισμα και τη βοήθεια της ύπνωσης, κατέχει τα μυστικά της ζωής τους... Αυτά που θα τους συμβούν, αλλά και όσα τους συνέβησαν σε προηγούμενες ζωές!
Αλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή διαισθητική ψυχολόγος, υπνοθεραπεύτρια, ερευνήτρια της Μεταφυσικής και συγγραφέας πολλών βιβλίων έχει επαληθευτεί στις προβλέψεις της.
Για τη Μενεγάκη
Μιλάμε για μελλούμενα που αφορούν πολιτικούς, καλλιτεχνικά πρόσωπα και γνωστούς celebrities που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Μία από τις επιτυχημένες προβλέψεις της είναι αυτή που έκανε το 2011 για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, η οποία ανέφερε ότι θα παντρευτούν και θα αποκτήσουν και παιδί.
Σήμερα η Αντζυ Λουπέσκου αποκαλύπτει στην «Espresso» τις προηγούμενες ζωές τους και δίνει μερικές συμβουλές για τη νυν ζωή τους στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν Μαρκλ, στον Ντόναλντ Τραμπ και στη Μελάνια, στον Ερντογάν και στη σύζυγό του Εμινέ, στον Αλέξη Τσίπρα και στη Μπέτυ Μπαζιάνα, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στην Ντόρα Μπακογιάννη, στους υπουργούς της κυβέρνησης Δημήτρη Τζανακόπουλο και Εφη Αχτσιόγλου, στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα, αλλά και σε αγαπημένα πρόσωπα της σοουμπίζ, όπως είναι οι Σάκης Ρουβάς, Σάκης Τανιμανίδης, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: