μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Στον κόσμο των παραισθήσεων ο Λούκας Γιώρκας


❱❱ Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μεθούσε και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια
Ηπιε αλκοόλ και περπάτησε μεθυσμένος την Αθήνα, αντιμετώπισε κρίσεις πανικού, πήρε αντικαταθλιπτικά χάπια και έκανε ψυχοθεραπεία. 
Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα για την περίοδο που είδε τον εαυτό του να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αρχικά λόγω της νίκης του στο πρώτο «X-Factor» του ΑΝΤ1 κι έπειτα λόγω της συμμετοχής του στη Eurovision, αλλά και εξαιτίας της σχέσης του με την Ελενα Ράπτη. 

Ο καλλιτέχνης, με αφορμή την κυκλοφορία από την Cobalt Music του νέου του τραγουδιού «Υποκρίνεσαι», σε μουσική και στίχους του Αγγελου Αστροπαλίτη, και του αντίστοιχου βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής μέσα από το κανάλι της εταιρίας του στο YouTube. Κάνοντας τον απολογισμό του για τα 10 χρόνια της πορείας του στον χώρο, ο Λούκας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, σκοτεινές στιγμές του παρελθόντος του.


«Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δύο. Μοίρασε εμένα στα δύο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδύνατου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας, από την οποία πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Ημουν πολύ μικρός. Ημουν αυθόρμητος. Παρορμητικός. Και δεν μου άρεσε ποτέ να υποκρίνομαι... Ετσι, προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν τον “διάσημο” που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω» γράφει ο Λούκας Γιώρκας και συνεχίζει: «Τον φοβόμουνα γιατί δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ, γι’ αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ηπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που “πεθαίνω” και έσκιζα αφίσες “του” στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια.
Εκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμα πιο κοντά στον Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Οτι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ... Και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά τού είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα, δεν θα πω “είμαι έτοιμος”, αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: