μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Τα πάντα όλα για τη λαίδη ΑντζελαΒιογραφία διά χειρός Δελαπόρτα

❱❱ Θα περιλαμβάνει έρωτες, πάθη, τραγούδι, οικογένεια, παρασκήνια και μια πολύ πονεμένη προσωπική ιστορία
Από τον 
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ
Ο πολυτάραχος βίος της Αντζελας Δημητρίου σε βιβλίο! Το εγχείρημα ανέλαβε ο Μάκης Δελαπόρτας προσεγγίζοντας το λαϊκό ίνδαλμα με έναν διαφορετικό τρόπο και την ανακοίνωση έκανε η ίδια η λαίδη, όταν βρέθηκε στην παράσταση «Το πρώτο μας πάρτι», που κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα.
«Με τον Μάκη ετοιμάζουμε το βιβλίο μου... Ο καλλιτέχνης πρέπει να κάνει τη βιογραφία του όταν είναι εν ζωή κι όχι όταν “φεύγει”, να την κάνουν άλλοι. Ετοιμάζω τα 40 χρόνια μου» είπε η λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία έπλεξε το εγκώμιο του βιογράφου της και ηθοποιού Μάκη Δελαπόρτα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία από αυτά που θα περιλαμβάνει η βιογραφία της.
Φειδωλός στις δηλώσεις του ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος παραδέχθηκε στην «Espresso» ότι γράφει τη βιογραφία της Αντζελας, μια και γνωρίζονται από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. «Η Αντζελα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή για να γίνει μια βιογραφία-μυθιστόρημα. Θα ξεκινήσουμε τη ζωή της από τότε που άνοιξε τα μάτια της. Ξέρετε, η ζωή και η πορεία της Αντζελας είναι πονεμένες, με πολλά σκαμπανεβάσματα στο πέρασμα της ζωής της».
Μεγάλη πορεία
«Πόνεσε πολύ, γι’ αυτό και τραγουδάει τόσο αυθεντικά τα λαϊκά τραγούδια» αναφέρει ο -μεταξύ άλλων- βιογράφος και συνεχίζει: «Συζητούσαμε αυτό το ενδεχόμενο με την Αντζελα χρόνια τώρα. Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που με ενδιαφέρει σαν πορεία ζωής. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει διαγράψει μια πολύ μεγάλη πορεία ζωής. Πολυτάραχης ζωής, που από τα χαμηλά σκαλοπάτια ανέβηκε και δοξάστηκε σαν ίνδαλμα για πολλά πολλά χρόνια. Μέσα στο βιβλίο θα υπάρχει και αναρίθμητο φωτογραφικό υλικό». Στη συνέχεια μας απαντά πρόθυμα στην ερώτηση αν θα γραφτούν όλα όσα έζησε η λαίδη ή θα αποσιωπηθούν κάποια. «Τα πάντα. Ερωτες, πάθη, τραγούδι, οικογένεια, παρασκήνια και μια πολύ πονεμένη προσωπική ιστορία ζωής. Το πολύ μέσα σε έναν χρόνο θα είναι έτοιμο» μας αποκαλύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: