μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ανω κάτω από μια... συνωνυμία!


❱❱ Τι λέει στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Τι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα! Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν πίστευε στα μάτια του, όταν την Παρασκευή το πρωί, μπαίνοντας στο διαδίκτυο, είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών! 
Αρθρο σε κυπριακό site ανέφερε ότι «ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ύψους πέντε ετών», είδηση που -σε χρόνο-ρεκόρ- έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλούς να πιστέψουν ότι επρόκειτο για τον γνωστό καλλιτέχνη! Χωρίς να χάσει χρόνο, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τον δικηγόρο του, ο οποίος με επιστολή του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Το αντιμετώπισα ψύχραιμα» αναφέρει στην«Espresso».
«Ημουν στην Αθήνα, έτοιμος να πετάξω για Μύκονο, και επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για να δω πώς έπρεπε να το χειριστώ. Αρχικά, θύμωσα με τη διατύπωση του site, γιατί το είχαν γράψει έτσι ώστε να “φωτογραφίζουν” εμένα για να πάρουν περισσότερα “κλικ”. Ωστόσο, ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα του δικηγόρου μου και άλλαξαν τον τίτλο, ώστε να γίνεται σαφές ότι πρόκειται για συνωνυμία» μας λέει, λίγη ώρα αφότου επέστρεψε από τη Μύκονο, όπου βρισκόταν για τα γενέθλια της πολύ καλής φίλης του Χριστίνας Παππά, αλλά και για να κάνει τα μπάνια του. 

Στη Λευκωσία
Για την ιστορία, ο καταδικασθείς σε πέντε χρόνια φυλάκιση είναι ένας Ελληνοκύπριος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο στην κατεχόμενη Λευκωσία. Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, συνονόματος του δημοφιλούς τραγουδιστή, είναι ένας εκ των έξι συλληφθέντων κατά την επιχείρηση της αστυνομίας. Τα πέντε άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην κατεχόμενη Κερύνεια τον Δεκέμβριο του 2017, όπου σε σπίτι εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Ο Χριστοφόρου, σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, ήταν ο μεταφορέας των ναρκωτικών ουσιών από τις ελεύθερες περιοχές και συνελήφθη σε χώρο στάθμευσης νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία, έπειτα από παρακολούθηση του οχήματός του μετά τη διέλευση του στις κατεχόμενες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: