μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η κόρη του Μπέζου ζευγάρι με τον ΦραγκούληΗ γνωριμία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα

❱❱ Η 29χρονη Ηρώ, φουλ ερωτευμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Αφτερλωβ»
Η κόρη του Γιάννη Μπέζου είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η 29χρονη Ηρώ, η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια του δημοφιλούς κωμικού πατέρα της και της μητέρας της Ναταλίας Τσαλίκη, βρίσκεται σε σχέση με τον 32χρονο Χάρη Φραγκούλη, έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς. 
Ωστόσο, δεν πρόκειται να τους δείτε να εμφανίζονται μαζί πιασμένοι χέρι χέρι σε κοσμικά σουαρέ, καθώς απεχθάνονται και οι δύο τις εκδηλώσεις αυτού του είδους. Το ζευγάρι επιλέγει εναλλακτικά στέκια για τη διασκέδασή του, κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων.
Σε ένα απ' αυτά, το οποίο φημίζεται για τα ωραία και φτηνά κοκτέιλ του, τους πέτυχε τις προάλλες άνθρωπος της «Espresso», ο οποίος έγινε μάρτυρας της τρυφερής σχέσης που τους συνδέει. Μπορεί η Ηρώ και ο Χάρης να μην αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά σε κοινή θέα, ωστόσο η γλώσσα του σώματός τους έλεγε πολλά!
Οπως μας μετέφερε στη συνέχεια έγκυρη πηγή από τα καλλιτεχνικά παρασκήνια, το εν λόγω μαγαζί είναι το στέκι τους και έχουν περάσει εκεί πολλές χαλαρές βραδιές πίνοντας το ποτό τους αγκαλιά και κάνοντας κοινά καλλιτεχνικά σχέδια.
Στην ίδια σχολή
Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωριμία της κόρης του Γιάννη Μπέζου με τον Χάρη Φραγκούλη άρχισε φιλικά, από τη σχολή του Εθνικού όπου φοίτησαν και οι δύο, για να εξελιχθεί στην πορεία σε αισθηματικό ειδύλλιο. Αμέσως μετά την αποφοίτησή τους δημιούργησαν μαζί και με τον συνάδελφό τους Γιάννη Παπαδόπουλο τη θεατρική ομάδα Κουρσκ (από το ρωσικό υποβρύχιο) και καταπιάστηκαν με ποιοτικά και «δύσκολα» πρότζεκτ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους άναψε στα γυρίσματα της ταινίας «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου, όπου κράτησαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: