μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Έδενε τα κορίτσια από το λαιμό, τα βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Αυστραλός κατηγορείται για βιασμό βρέφους 18 μηνών αλλά και για φόνο 12χρονης


Αποτροπιασμό προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για τη δράση Αυστραλού, ο οποίος συνελήφθη πριν τρία χρόνια στις Φιλιππίνες και καταδικάστηκε χθες σε ισόβια για διακίνηση προσώπων και βιασμούς ανηλίκων. Εναντίον του Πίτερ Σκάλι εκκρεμούν και άλλες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για τον φόνο ενός κοριτσιού και για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι Φιλιππίνες είχαν γίνει επίκεντρο διεθνούς δικτύου παιδεραστίας, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται τη φτώχεια του πληθυσμού.

Ο Σκάλι καταδικάστηκε για διακίνηση προσώπων και βιασμούς από δικαστήριο της πόλης Καγκαγιάν ντε Όρο, στο νότιο τμήμα των Φιλιππίνων, όπου είχε συλληφθεί πριν τρία χρόνια με την κατηγορία ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μικρά κορίτσια, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος 18 μηνών.

«Προσέλκυε τα κορίτσια αυτά στο διαμέρισμά του και διηγήθηκαν ότι τις έδενε από τον λαιμό, σαν σκυλιά» περιέγραψε εκπρόσωπος του δικαστηρίου. Ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των έφηβων κοριτσιών που προέρχονταν από φτωχές οικογένειες και πουλούσε τα βίντεο σε πελάτες του στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι περισσότεροι αγοραστές αυτού του υλικού ζουν στο εξωτερικό, ενώ τα θύματα του δικτύου στο οποίο ανήκε ο Σκάλι είναι χιλιάδες. Κάποια παιδιά μάλιστα έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με τη συγκατάθεση των γονιών τους.

Εναντίον του Σκάλι εκκρεμούν ακόμη 60 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ο βιασμός ενός βρέφους 18 μηνών και ο βιασμός και ο φόνος ενός 12χρονου κοριτσιού. Δεν είναι γνωστό πότε θα εκδικαστούν οι υποθέσεις αυτές.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε, όπως και τη φίλη του, σε ισόβια κάθειρξη. Επίσης του επιδίκασε πρόστιμο 5 εκατομμυρίων πέσος (80.000 ευρώ). «Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη για εμάς. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς τους διακινητές ότι η κυβέρνηση αυτή λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις δικαστικές προσφυγές σε τέτοιου είδους υποθέσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: