μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Πιτσουνάκια στην πισίνα


❱❱ Selfie και «κερατάκια» για το ερωτευμένο ζευγάρι Καλάβρια και Αλεξάνδρου
H πρώτη selfie μαζί! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ποζάρει στην πισίνα με τη σύντροφό του Μαρία Καλάβρια και το πλάνο «ξεχειλίζει» ευτυχία!
Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί περίπου έναν χρόνο, αλλά διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να μιλά για την προσωπική ζωή του, περνά μαζί τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας. Τα τελευταία 24ωρα δε, που οι θερμοκρασίες ανέβηκαν πολύ, έκαναν και τα πρώτα τους μπάνια για το φετινό καλοκαίρι.
Στην αποκάλυψη προχώρησε το γοητευτικό μοντέλο με ένα Insta Story, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό. Είχε προηγηθεί πρόσφατα και η συνέντευξη της συντρόφου του, η οποία μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σχέση τους. «Δεν μας αρέσει καθόλου να εκτιθέμεθα, δεν υπάρχει λόγος.
Κυκλοφορούμε μια χαρά κανονικότατα, προτιμάμε όμως κάποια πράγματα να τα κάνουμε πιο πριβέ» είπε και πρόσθεσε: «Στην αρχή με προβλημάτισε η διαφορά ηλικίας, αλλά στη ζωή μερικές φορές τα πράγματα έρχονται έτσι όπως δεν τα περιμένεις. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλό παιδί και αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε καλά. Δεν κρύβομαι, απλώς θεωρώ ότι είναι προσωπική μου ζωή» ανέφερε.
Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ήρθε κοντά το περασμένο καλοκαίρι από κοινούς γνωστούς, σε μια εποχή που και οι δύο είχαν προσφάτως χωρίσει. Εκείνη μόλις είχε κάνει αίτηση διαζυγίου από τον επί 20 χρόνια σύζυγό της Σάμι Φάις κι εκείνος μόλις είχε βγει από τη σχέση του με την Ολγα Φαρμάκη, με την οποία μάλιστα συζούσαν και ετοιμάζονταν να παντρευτούν, όπως έλεγαν οι γνωρίζοντες.
Η γνωριμία τους υπήρξε μοιραία, ενώ η αγάπη τους για τη μόδα ήταν ένα από τα πολλά κοινά σημεία που τους ένωσαν. Αρχισαν να κάνουν παρέα και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον τους, ο Δημήτρης ήταν εκείνος που τη διεκδίκησε επίμονα!
Ετσι, πολύ σύντομα η παρέα δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα! Και μάλιστα δυνατό, αφού ακόμα και η απόσταση που υπήρχε όταν εκείνος έφυγε για Φιλιππίνες, όπου συμμετείχε στο «Nomads», δεν κατάφερε να τους χωρίσει. Αντιθέτως, δυνάμωσε το αίσθημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: