μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ατζελα ΔημητρίουΗ «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ «Αυτό που δεν δέχομαι είναι η παραμόρφωση!» δήλωσε η Λαίδη σε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, την ίδια στιγμή που το πλάνο έδειχνε μία... άλλη Αντζελα Δημητρίου! Δεν τη δέχεστε, Lady, αλλά αυτή... επιμένει!
Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού συνέχισε να... παραλογίζεται, παρότι η νύχτα δεν είχε αρχίσει ακόμη να προχωρά (κατά το γνωστό σουξέ της). 

«Κάποια στιγμή είχε γίνει κάποιο λάθος με ένα τατουάζ που μου είχαν χτυπήσει στο φρύδι και δεν έδειχναν τίποτε άλλο από το πρωί μέχρι το βράδυ εκτός από αυτό που είχα κάνει με το φρύδι! Για κοιτάξτε με τώρα, σας παρακαλώ, πολύ καλά... Δεν είναι το ίδιο φρύδι!
Αρα, λοιπόν, γίνονται κάποια λαθάκια. Μπορεί κάποια να πάει και να της φουσκώσουν τα χείλη λίγο παραπάνω. Τι να κάνουμε τώρα;» επιχειρηματολόγησε. 

Μιλούσε φυσικά για την περίοδο που το ένα φρύδι ήταν δέκα πόντους πιο ψηλά από το άλλο και κόντευε να φτάσει τη ρίζα. Μετά κατέβηκε ελαφρώς, σηκώθηκε λιγάκι και το έτερο κι ήρθε και ισορρόπησε! Αυτό όμως δεν γίνεται από λάθος σε χτύπημα τατουάζ, αγαπητή, αλλά από λάθος σε χτύπημα botox!

Οσο για τα χειλάκια, «που μπορεί σε κάποια να φουσκώσουν παραπάνω», τι να πούμε; Της Λαίδης πρέπει να έχουν μέσα μπέικιν πάουντερ για να φουσκώνουν τόσο πολύ και γρήγορα! Ή απλά είναι άτυχη και της συμβαίνουν συχνά τέτοια «λαθάκια»! 

Στο τέλος η τραγουδίστρια αποφάνθηκε: «Θέλω να είμαι ανανεωμένη και φρέσκια, γιατί μαζί μου μεγαλώνουν γενιές και γενιές». Σύμφωνοι, Αντζελα, αλλά η κάθε γενιά από αυτές που μεγαλώνουν μαζί σου έχουν να θυμούνται κι ένα διαφορετικό πρόσωπό σου!
Σε λίγο, εκτός από Λαίδη, όπως σε έχουν χρίσει, θα σου χτίσουν και... ναό για να σε γιορτάζουν «Της παραμορφώσεως, της αρνούμενης, της μη δεκτής»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: