μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η μετεωρολόγος που προκαλεί ταραχή!«Δεν με προσεγγίζουν εύκολα οι άντρες» αποκαλύπτει η Ελληνογερμανίδα επιστήμονας στην «Espresso»

❱❱ Με πλούσια προσόντα η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου που λέει τον καιρό στο Blue Sky
Από την 
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου είναι... φαινόμενο. Οχι όμως καιρικό, παρότι μετεωρολόγος! Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μάς ενημερώνει μέσα από τη συχνότητα του Blue Sky περί βροχών, καταιγίδων και καυσώνων! Είναι κατά το ήμισυ Γερμανίδα -από τη μητέρα της- και, πέραν της εμφάνισής της, εξίσου εντυπωσιακό είναι και το βιογραφικό της!
«Από μικρή είχα έφεση στις θετικές επιστήμες και μου άρεσε πολύ ό,τι αφορά το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Εδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Φυσικής. Το πρώτο μου μεταπτυχιακό το έκανα στη Φυσική Περιβάλλοντος με κατεύθυνση τη Μετεωρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο» λέει στην «Espresso» η εντυπωσιακή ξανθιά και συνεχίζει να μας συστήνεται: «Κάνω δεύτερο μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο ίδιο πανεπιστήμιο».
Η αρχή
Πώς όμως από τα έδρανα των πανεπιστημίων βρέθηκε στη μικρή οθόνη; «Ξεκίνησα μόνη μου. Εστειλα βιογραφικά σε όλα τα μικρά κανάλια, για να αποκτήσω εμπειρία. Αρχικός στόχος μου είναι να με γνωρίσει ο κόσμος με την ταυτότητα της μετεωρολόγου. Το λειτούργημα του δημοσιογράφου το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον και επίσης θεωρώ απαραίτητο προσόν την επιστημονική κατάρτιση. Μου αρέσει πολύ το πολιτικό και το οικονομικό ρεπορτάζ και ίσως μελλοντικά ασχοληθώ και με αυτό» αναφέρει.
Στην ερώτησή μας αν οι γύρω της την κρίνουν μόνο από την εξωτερική εμφάνιση, η απάντηση είναι θετική και με παράπονο: «Μου συμβαίνει, δυστυχώς, να με κρίνουν επιφανειακά και να μένουν στην εικόνα. Η εικόνα μπορεί να προϊδεάσει και υπάρχουν στερεότυπα. Είναι στο χέρι μου να το αλλάξω και συνήθως το κάνω. Ομως το αντιμετωπίζω καθημερινά και είναι λυπηρό» μας λέει.
Στη συνέχεια της κουβέντας μας ανοίγουμε το κεφάλαιο «άντρες»: «Δεν με προσεγγίζουν εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι φόβος ή κάτι άλλο, σίγουρα όμως δεν... σκαλώνουν στην εμφάνισή μου, αλλά στην προσωπικότητα και στον δυναμισμό μου. Υπάρχουν πολλές πολύ πιο όμορφες από μένα» εξηγεί η μετεωρολόγος και συνεχίζει μιλώντας για το φλερτ: «Με κολακεύει, αλλά δύσκολα με συγκινεί!»
Στην προσωπική της ζωή δηλώνει ελεύθερη και ο ιδανικός άντρας για εκείνη είναι αυτός που θα της ιντριγκάρει το μυαλό. «Κλισέ, αλλά το λέω ειλικρινά. Εξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλλιεργημένος, με χιούμορ και ευαισθησίες. Να είναι μαζί μου στοργικός και αυθόρμητος, και να μου δίνει λόγους να τον θαυμάζω!» τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: