μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έχασα το άλλο μου μισό


❱❱ Η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην «Espresso» για τον χαμό της αδελφής της, Βάσως, ραγίζει καρδιές
Από τον 
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ
Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην «Espresso» για τον χαμό της αδελφής της, Βάσως. «Δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ σε τίποτα. Η Βάσω για μένα ήταν τα πάντα. Μαζί πορευτήκαμε. Ηταν για μένα το άλλο μου μισό. Πραγματικά θρηνώ» μας λέει η αειθαλής «βασίλισσα της νύχτας» από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής στο σπίτι της, στην Κινέττα, όπου βρίσκει παρηγοριά κοντά στη θάλασσα.
Σ' αυτό το όμορφο μέρος, Ζωζώ και Βάσω περνούσαν μαζί καλοκαίρια ολόκληρα. Ηταν, εκτός από αδερφές, και επιστήθιες φίλες. Η μία δεν είχε μυστικά από την άλλη.
Τα θρυλικά Σαπουντζάκια, άλλωστε, άρχισαν μαζί να κάνουν καριέρα. Η Ζωζώ έμελλε να γίνει μεγάλη και τρανή κατακτώντας το θέατρο, τον κινηματογράφο και τις μεγάλες πίστες. Η Βάσω, από την άλλη, προτίμησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Παρ' όλα αυτά, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στην αδελφή της. Εκείνη τη συμβούλευε και η Ζωζώ την άκουγε πάντα, γιατί πίστευε στο ένστικτό της.
Τα δάκρυα της «βασίλισσας της νύχτας» για τον χαμό της δεν έχουν στεγνώσει ακόμα. Μπορεί η ίδια να ήταν πάντα η χαρά της ζωής και να αντιμετώπιζε με χαμόγελο αισιοδοξίας ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο ο θάνατος της πολυαγαπημένης της Βάσως την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να λυγίσει.
Δύο χρόνια άρρωστη
Την προηγούμενη εβδομάδα, πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση, που έκανε τον γύρο των ΜΜΕ. «Η Βάσω ήταν άρρωστη δύο χρόνια. Το προσπαθούσε, όμως δεν άντεξε» συνεχίζει φανερά συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Ξέρεις τι σχέση είχα με τη Βάσω; Μοναδική! Ημασταν φίλες και αδερφές. Ηταν το στήριγμά μου σε όλη μου τη ζωή. Θα προσπαθήσω να πορευτώ μόνη μου και να ξεπεράσω τον χαμό της» συμπληρώνει αμέσως μετά, φανερώνοντας μια αχτίδα αισιοδοξία στο δράμα που βιώνει. Τη ρωτάμε στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας μας τι θα ήθελε να μάθει ο κόσμος για τη Βάσω. «Πες τους, Νίκο, ότι ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και μια καταπληκτική μάνα. Για μένα ήταν το διαχρονικό φιλαράκι μου» λέει συγκινημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: