μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Τούρτα... σαύρα για τα γενέθλια του Μπουτάρη -Εκλεισε τα 75 χρόνια του [εικόνες]


Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεργάτες του, του ετοίμασαν γλυκές εκπλήξεις.
Ο κ.Μπουτάρης, δίδυμος στο ζώδιο,  έκλεισε τα 75 του χρόνια, γι’ αυτό αντιδήμαρχοι και εργαζόμενοι γέμισαν το γραφείο του δημάρχου με τούρτες και δώρα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «thestival.gr», η πρώτη έκπληξη έγινε στο γραφείο του δημάρχου, όπου ο κ.Μπουτάρης έσβησε τα κεράκια σε μια τούρτα που έγραφε «στον δήμαρχο της καρδιάς μας» και ήταν διακοσμημένη με μια σαύρα- το σήμα κατατεθέν του λόγω και του τατουάζ που έχει στο χέρι του.
Τα δώρα που έλαβε ο δήμαρχος ήταν ένα στυλό- τσεκούρι κι ένα τασάκι Merilyn Monroe, για την συλλογή που διαθέτει, ενώ το δώρο που τον συγκίνησε ήταν ένα διακοσμητικό ζευγάρι χορευτών, το οποίο παραπέμπει στον ίδιο και την εκλιπούσα σύζυγό του Αθηνά, καθώς το ζευγάρι αγαπούσε πολύ τον χορό.
Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έσβησε κεράκια και σε δεύτερη τούρτα, παρέα με αντιδημάρχους, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον Γ.Γ. του δήμου, Θωμά Ψαρρά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: