μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Εντός της μέρας στον ανακριτή της Άμφισσας ο 34χρονος

Ενώπιον του ανακριτή της Άμφισσας θα εμφανιστεί εντός της ημέρας ο 34χρονος κτηνοτρόφος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Γιαννούλας. Οι προσπάθειες να μετακινηθεί ο ανακριτής στη Λαμία απέτυχαν με συνέπεια να προχωρήσει διαδικασία μεταγωγής του στην ‘Αμφισσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ώρα που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για...


Ενώπιον του ανακριτή της Άμφισσας θα εμφανιστεί εντός της ημέρας ο 34χρονος κτηνοτρόφος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Γιαννούλας. Οι προσπάθειες να μετακινηθεί ο ανακριτής στη Λαμία απέτυχαν με συνέπεια να προχωρήσει διαδικασία μεταγωγής του στην ‘Αμφισσα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ώρα που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να ζητήσει προθεσμία, ωστόσο όμως έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται σοβαρά αστυνομικά μέτρα από την πλευρά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς και έχουν ενισχύθει οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή της ‘Αμφισσας, τόσο στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης όσο και στο χώρο των δικαστηρίων.
Ο 34χρονος παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αστυνομική Διεύθυνση της Φωκίδας.
Για μια βδομάδα περίπου οι αστυνομικοί είχαν χάσει τα ίχνη του καθώς μετά τον πυροβολισμό και την δολοφονία της 13χρονης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση σε περιοχή που γνώριζε πολύ καλά. Οι αστυνομικοί από την περασμένη Δευτέρα προσπαθούσαν να βρουν επαφή μαζί του αλλά μάταια.
Οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης, αποφάσισαν σήμερα, Τρίτη, τη μεταφορά του στα κρατητήρια της ΑΔ Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Πέτρος Μαντούβαλος, που προηγουμένως είχε σχετικές συζητήσεις, για να πείσει, όπως είπε, τον δράστη.
Όπως δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος χθες το απόγευμα είχε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί και καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Ο συνήγορος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.
Την περασμένη Τετάρτη για την υπόθεση είχε γίνει σύλληψη ενός 40χρονου αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπάλληλος του 34χρονου και κατηγορείται για απλή συνέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: