μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Sexy... αλεπού


❱❱ Το νέο, γεμάτο υπονοούμενα τραγούδι της Χριστίνας Αναγνωστοπούλου, στο οποίο παίζει ντραμς ο Νίκος Καρβέλας
Δισκογραφική επιστροφή για τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα και τον Νίκο Καρβέλα στα ντραμς! 
Το νέο τραγούδι -με τίτλο «Αλεπού»- της ξανθιάς αοιδού, η οποία βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του εκκεντρικού συνθέτη, έπειτα από τον χωρισμό εκείνου από την Αννίτα Πάνια, είναι... σπιρτόζικο και κυκλοφορεί από την Panik Records. Τη μουσική υπογράφει η ίδια η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, ενώ τους στίχους η Ιωάννα Κολλινιάτη. Οσο για τον Καρβέλα; Ολο και κάπου έχει βάλει το χεράκι του... Οπως αναφέρεται στο βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube, έπαιξε ντραμς στην ηχογράφηση, ενώ συμμετείχε και στην ενορχήστρωση. 

Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για μια... αλεπού που βγαίνει έξω τα βράδια και τα σεξουαλικά υπονοούμενα περισσεύουν: «Εχω για δόλωμα τακούνια / και δυο κουμπάκια ανοιχτά / σ' ένα λεπτό θα μου ανήκεις / στης τουαλέτας τα σκαλιά. / Τις νύχτες βγαίνω για κυνήγι / διψάω για αίμα, σάρκα ωμή / κι αν κάνεις ό,τι σου ζητήσω / σ' ελευθερώνω το πρωί».


Με αυτά τα... επιμορφωτικά λόγια, η τραγουδίστρια επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα, προσδοκώντας ακόμη ένα σουξέ. Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα υπήρξε καλλιτεχνικό «εύρημα» του Νίκου Καρβέλα, το «πουλέν» του!
Η σχέση τους

Τη βοήθησε πολύ στην καριέρα της, υπογράφοντας τραγούδια της που έκαναν επιτυχία, όπως το «Αν είσαι gay, αν είσαι bi, μου είναι αδιάφορο». Πάντως, πέραν της συνεργασίας τους, ο ένας ήταν πάντα δίπλα στον άλλον. 
Η προσωπική σχέση τους ξεκίνησε όταν η Χριστίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, ο έρωτάς τους ήταν φλογερός και θυελλώδης! Μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν φίλοι, όμως μετά το διαζύγιο του Καρβέλα από την Πάνια το δυνατό αίσθημα που τους ένωσε... αναζωπυρώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: