μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ για το Fuego της Φουρέιρα! Πάει στον τελικό της Eurovision; Πόνταρε στην Stoiximan!


H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, παίζει μπάλα παντού! Και στη διασκέδαση!
Η Eurovision πλησιάζει, η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε πρόβες στην Πορτογαλία κι εσείς μπορείτε να ποντάρετε από τώρα αν θα περάσει στον τελικό!
Και χρειάστηκε μόλις μία πρόβα στη Λισσαβώνα για να ανατρέψει τα προγνωστικά η εκπρόσωπός μας στη Eurovision, αφού από αουτσάιντερ για πρόκριση στον τελικό πλέον είναι στα μεγάλα φαβορί!
Η Κύπρος πάει δυνατά με... Fuego και η Stoiximan σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές και σ’ αυτόν τον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό! Πού βρίσκεται η Κύπρος στα προγνωστικά; Πού βρίσκεται η Ελλάδα; Ποια είναι το φαβορί; Ποντάρετε στην Stoiximan και στη Eurovision!
Ο πρώτος στόχος για την Κύπρο, αλλά και για την Ελλάδα είναι η πρόκριση στον τελικό της 12ης Μαΐου.
Πριν την πρώτη πρόβα της Φουρέιρα στην Πορτογαλία, η απόδοση της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό ήταν 50.00, τη στιγμή που η Ελλάδα είχε απόδοση 12.50. Μετά την πρώτη πρόβα η Κύπρος αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση στον πρώτο ημιτελικό με απόδοση 10.00! Στο 15.00 πλέον η απόδοση της Ελλάδας.
Πλέον η πρόκριση της Κύπρου στον τελικό δίνει 1.10 (από 1.30), ενώ η πρόκριση της Ελλάδας δίνει 1.30 (από 1.15).
Μπείτε σ’ αυτό εδώ το link που ποντάρετε από τώρα στην Φουρέιρα ή όπου εσείς πιστεύετε για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.
Αν θέλετε να ποντάρετε από τώρα και για τον τελικό, η Stoiximan σας προσφέρει και εδώ τις καλύτερες αποδόσεις. Το Ισραήλ εξακολουθεί να θεωρείται το μεγάλο φαβορί και το βρίσκετε σε απόδοση 3.30. Ανέβηκε στη δεύτερη θέση η Γαλλία με απόδοση 6.00. Εκεί βρίσκετε και τη Νορβηγία. Η Βουλγαρία και η Τσεχία «έπεσαν» στο 12.00, ενώ η Εσθονία δίνει 13.00.
Εντυπωσιακή και εκεί η άνοδος της Κύπρου! Από τη 16η θέση που είχε πριν από μία εβδομάδα με απόδοση 65.00, τώρα τη βρίσκετε στην έκτη θέση με απόδοση 20.00! Η Ελλάδα που είχε απόδοση 30.00 και ήταν στη δέκατη θέση τώρα έχει απόδοση 50.00 και είναι στην 11η θέση!

    Δεν υπάρχουν σχόλια: