μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε με τον χορό στο Dancing with the Stars!


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σίγουρα θα συνεχίσει να ασχολείται με τον χορό, μετά τη μοναδική εμπειρία που έζησε συμμετέχοντας στο Dancing with the stars όπου και τερμάτισε δεύτερη, πίσω από τον μεγάλο νικητή Βαγγέλη Κακουριώτη!

Από την... επιβίωση στον χορό. Πώς ήταν αυτή η µετάβαση;

Είναι κάτι που δεν είχα ξαναζήσει, ένα πολύ διαφορετικό ταξίδι σε σχέση µε το «Survivor». Είµαι πάρα πολύ χαρούµενη. Από τη µία σκέ- φτοµαι πόσο κουράστηκα για όλο αυτό, πόσο πραγµατικά ίδρωσα και πόνεσα, από την άλ- λη θα µου λείψει πάρα πολύ. Τώρα, ας πού- µε, θα έφευγα για να πάω να µάθω την και- νούργια µου χορογραφία. Αντ’ αυτού έχω ελεύθερο χρόνο να κάνω ό,τι θέλω, αλλά µου φαίνεται περίεργο.

Θέλεις να συνεχίσεις και να βάλεις στην κα- θηµερινότητά σου τον χορό;

Εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ µε τον χορό. Ηταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για εµένα. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω να χορεύω. Το έχουµε βάλει µπροστά µε τον δάσκαλό µου, τον Παύλο. Εχουµε πει ότι θα πηγαί- νω να κάνω µαθήµατα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Αλλιώς ήταν αυτοί οι τέσσερις µήνες µε τα live κι αλλιώς είναι να πηγαίνεις σε ένα µάθηµα για µία ώρα και να κάνεις απλά βήµατα. Είναι διαφορετικό να µαθαίνεις συγκεκριµένα βήµατα για τον συγκεκριµένο ρυθµό και το συγκεκριµένο τραγούδι.

Στο σώµα σου είδες αλλαγές µε τον χορό;

Γι’ αυτό δεν θέλω να τον αφήσω, γιατί µέσα από το «Dancing» έχασα γύρω στα 9 µε 10 κιλά και έχει φτιάξει το σώµα πάρα πολύ. ∆εν το πίστευα. Εχω κά- νει πρωταθλητισµό, ξέρω πώς είναι να γυµνάζεσαι και να χάνεις κιλά, αλλά καµία σχέση. Ο χορός είναι άλλο πράγµα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: