μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ρωσικό κρατικό κανάλι ανακάλυψε τη… μητέρα του Σεργκεί Σκριπάλ

Δακρυσμένη η 90χρονη ζητάει να δει το γιο της- Αμηχανία στη βρετανική πλευρά- Δείτε το βίντεο


Η ρωσική κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα το Πρώτο Κανάλι της Ρωσικής τηλεόρασης παρουσίασε τη Δευτέρα συνέντευξη με μια γυναίκα την οποία παρουσίασαν ως τη μητέρα του ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκεί Σκριπάλ που έπεσε θύμα δηλητηρίασης στη Βρετανία

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σεργκεί Σκριπάλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών αφότου δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα. Εκτότε δεν έχει εμφανισθεί δημόσια και δεν αποκαλύπτεται ο τόπος διαμονής του.
PAY-SKRIPAL-Yelena-Skripal-Sergeys-mother-1-Channel-1-east2west-news
Η γυναίκα δήλωσε στη συνέντευξη της ότι δεν μίλησε με τον γιό της από τότε που εισήχθη στο νοσοκομείο και απηύθυνε έκκληση στις βρετανικές αρχές να επιτρέψουν στον Σκριπάλ να της τηλεφωνήσει.

Όπως η ίδια ισχυρίσθηκε έχει να δει τον γιό της 14 χρόνια και θέλει να τον συναντήσει για να τον σφίξει στην αγκαλιά της . Σκουπίζοντας τα δάκρυα της , η γυναίκα είπε ότι είναι 90 ετών και πως η ίδια δεν συνιστά για κανέναν κίνδυνο.
PAY-SKRIPAL-Yelena-Skripals-appeal-3-Channel-1-east2west-news
Ούτε οι βρετανικές αρχές, ούτε η κόρη του Σκριπάλ μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφέρει ότι η μητέρα του Σεργκέι Σκριπάλ ζει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: