μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Τούμπα: Τα πρώτα εισιτήρια του τελικού


Ξεκίνησε στην Τούμπα η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ και από νωρίς το πρωί οι κάτοχοι διαρκείας σχημάτισαν τις πρώτες ουρές στα εκδοτήρια.
Μέχρι τις 21.00 θα διαρκέσει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού για τους κατόχους διαρκείας και σε περίπτωση μη εξάντλησης των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι στο γήπεδο της Τούμπας λειτουργεί από το πρωί της Κυριακής ειδικό κιόσκι στο οποίο όσοι το επιθυμούν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή σε εκδρομή με κόστος 45 ευρώ ανά άτομο.
Για την συγκεκριμένη κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκδόθηκε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι:
1. Η τιμή των 45€ για το λεωφορείο είναι ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο αγώνα και απευθύνεται ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας.

2. Είναι περιορισμένος ο αριθμός των λεωφορείων που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των θέσεων.
3. Προτείνουμε σε όλους που δε θα εγγραφούν στα λεωφορεία της ΠΑΕ (είτε γιατί δεν είναι κάτοχοι διαρκείας είτε γιατί δε θα προλάβουν) να εγγραφούν στα λεωφορεία των ΣΦ ΠΑΟΚ για την καλύτερη ασφάλειά τους όσον αφορά τη μετάβαση αφού δε θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος πάρκινγκ για μεμονωμένα αυτοκίνητα στο ΟΑΚΑ. πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια: