μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Το πρώτο ''μήνυμα'' της συντρόφου του Αργυρού, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους


Τι έγραψε λίγες ώρες αφότου μάθαμε για τη νέα της σχέση;
Εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί η φήμη πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το όμορφο μοντέλο εργάζεται στη Νέα Υόρκη εδώ και μερικά χρόνια και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες βγήκαν χθες στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό Μου». 
Σήμερα η πανέμορφη Ηλιάνα δημοσίευεσε την πρώτη της φωτογραφία μετά τα όσα γράφτηκαν και φαίνεται αρκετά αισιόδοξη και... ευτυχισμένη. Ποζάρει με ένα σπορ σύνολο, μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της και συνοδεύει την φωτογραφία με το εξής λεκτικό:
Εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί η φήμη πως ο Κωνσταντίνος Αργυρόςείναι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το όμορφο μοντέλο εργάζεται στη Νέα Υόρκη εδώ και μερικά χρόνια και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες βγήκαν χθες στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό Μου». 
Σήμερα η πανέμορφη Ηλιάνα δημοσίευεσε την πρώτη της φωτογραφία μετά τα όσα γράφτηκαν και φαίνεται αρκετά αισιόδοξη και... ευτυχισμένη. Ποζάρει με ένα σπορ σύνολο, μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της και συνοδεύει την φωτογραφία με το εξής λεκτικό:«Be happy and a reason will come along ? #loveyourself».
Ηλιάνα αναμένουμε και την φωτογραφία «επιβεβαίωση». Ξέρεις εσύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: