μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Αντρέας Γεωργίου: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη - Όλες οι λεπτομέρειες


O αγαπημένος Κύπριος καλλιτέχνης δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Plan Be έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη.
Ο Ανδρέας Γεωργίου που την φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στον Alpha με την επιτυχημένη σειρά Tατουάζ, σπάει την σιωπή του και σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκαλύπτει την περιλαμβάνει το συμβόλαιο του με τον σταθμό.
Είναι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον καλλιτεχνικό χώρο της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας, καθώς οι τηλεοπτικές του παραγωγές τα τελευταία χρόνια έχουν συνεχώς ανοδική πορεία.
Δίνοντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το «Τατουάζ» αλλά και για το επόμενό του επαγγελματικό του βήμα. Ο δημοσιογράφος ρωτώντας τον για πιθανά… κινηματογραφικά σχέδια που έχει στο μυαλό του, δεν περίμενε την απάντηση που έλαβε.
 «Εκεί είναι ο στόχος μου! Όμως νιώθω ότι πρέπει να έρθει το σωστό timing. Η αλήθεια είναι ότι στο συμβόλαιό μου με τον Alpha περιλαμβάνεται και μια ταινία με την Village για την επόμενη σεζόν και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ήδη ξεκινήσαμε δουλειά. Θα είναι η πρώτη μας απόπειρα στον κινηματογράφο και εύχομαι να πάει και καλά!», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την ταινία που ετοιμάζει αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα, γιατί περιμένουμε και… Η Βάνα είναι λίγο προληπτική!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: