μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Έσταξε φαρμάκι ο Νίκος Μουρατίδης κατά της Ελένης Φουρέιρα


Γίνεται ο κακός χαμός μετά τον αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή από τον τελικό της Eurovision.
Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, έφεραν στην πρώτη θέση την εκρηκτική Φουρέιρα αλλά και τον αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή  με αποτέλεσμα να περάσει η Κύπρος στον τελικό και η  ελληνική συμμετοχή να μείνει εκτός!
Από τη μια η Ελένη Φουρέιρα που τα έδωσε όλα επάνω στη σκηνή με το δικό της show και τις χορεύτριες της και από την άλλη η Γιάννα Τερζή που κυριολεκτικά "πάλεψε" μόνη με την αξιοπρέπεια της πάνω στη σκηνή .
Ο Νίκος Μουρατίδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός, τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μια φωτογραφία ασχολίαστη, όσο και στο ραδιόφωνο του Alter.
Ο ένας και μοναδικός Νίκος Μουρατίδης άστραψε και βρόντηξε από την στιγμή που ρωτήθηκε για τη παρουσία της Κύπρου και της Ελλάδας στον διαγωνισμό.
Διαβάστε όλα όσα είπε πιο κάτω, και δέστε την φωτογραφία στην γκαλερί πιο πάνω.
«Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Η Κ Α Μ Ε λοιπόν!
Το τραγούδι «Όνειρο» της Ελλάδας στο φετινό πανηγύρι της Eurovision δεν είχε θέση. Σε αντίθεση είχαν κάποια άλλα…..
Το τραγούδι μας φέτος ήταν καλό. Δεν είχε όμως προσωπικότητα. Η Γιάννα Τερζή δεν είχε το ανάλογο εκτόπισμα- για να καθηλώσει το κοινό εντός αίθουσας αλλά και το τηλεοπτικό.
Απ΄ την άλλη μεριά η Κύπρος (πολύ φασαρία, πολλές φωτιές, πολλά μαλλιά -ποιος χέστηκε για το τραγούδι;), πέρασε στον τελικό. Τελικά δεν ξέρουμε τι γίνεται με αυτόν τον διαγωνισμό. Διαγωνίζονται τα τραγούδια, τα σπέσιαλ εφέ, οι φωτιές και τα πυροτεχνήματα, οι χορογραφίες και τα κοστούμια… τι; Τελικά ποιοι ψηφίζουν; Τρελαμένα πιτσιρίκια και gay; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: