μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η Γκαγκάκη συγκινεί γράφοντας για τη μαμά της: «Δε μου λείπει. Γιατί αισθάνομαι γαλήνη που την είχα»


νήμερα της γιορτή της μητέρας στη χώρα μας, η Κατερίνα Γκαγκάκηανέβασε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τη μαμά της που έχει χάσει εδώ και πέντε χρόνια. 
«Έχουν περάσει 5 χρόνια που έχασα τη μαμά μου. Και για να είμαι ειλικρινής, το έχω πολύ εκλογικεύσει. Το περίμενα και ήμουν προετοιμασμένη. Πέρασε μία διετία που ήθελα να σηκώσω το τηλέφωνο το βράδυ, κάθε βράδυ, να της εξιστορήσω τα της ημέρας, για να ολοκληρωθεί η μέρα, αλλά πέρασε και αυτή η φάση. Αναρωτιέμαι καιρό αν κάνω κάτι λάθος, αν έπρεπε να έχω εκφράσει κάτι περισσότερο, αλλά νομίζω, κατέληξα. Αισθάνομαι γαλήνη.
 Αυτή είναι η λέξη που το περιγράφει. Αισθάνομαι τυχερή που είχα αυτή τη μαμά. Που μεγάλωσα με το συγκεκριμένο τρόπο μαζί της. Που αγαπήθηκα τόσο απόλυτα και μου δωσε χώρο πολύ, πάρα πολύ. Να αποφασίζω, να αυτοπροσδιορίζομαι, να επιλέγω. Κι ελευθερία. Άπλετη. Ίσως περισσότερη απ όσο μία μαμά πρέπει να δίνει τελικά. Μου δωσε χώρο να την ακολουθήσω τυφλά, να την κρίνω απόλυτα, να την αμφισβητήσω σκληρά, να τη συγχωρήσω βαθειά, να την λατρέψω σαρρωτικά, να την καταλάβω να την αποδεχτώ και να τη θαυμάσω. Κι είναι αυτό που όλοι οι γονείς θα πρεπε να έχουν το θάρρος και τη δύναμη να κάνουν.
Αν ήμουν η ίδια μαμά, αν γινόμουν, δεν θα το κατάφερνα πιστεύω. Το χω σκεφτεί πολλές φορές.
Καταλήγω όμως. Δεν μου λείπει. Γιατί αισθάνομαι γαλήνη που την είχα. Κι αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση.
Απλώς, να μού λεγε, ότι θα πάνε όλα καλά. Καμιά φορά. Αραιά και που» έγραψε η γνωστή tv persona και pr woman συγκινώντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: