μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Κωλοτούμπα Νότη, που αγάπησε ξαφνικά τους Αλβανούς μετά το χοντρό κράξιμο για την αποψινή συναυλία στα Τίρανα


❱❱ Ο Νότης Σφακιανάκης, παραμονές της μεγάλης συναυλίας που θα δώσει σήμερα στα Τίρανα, έκανε «κωλοτούμπα αλά… αλβανικά», επιχειρώντας να κατευνάσει το εχθρικό κλίμα...
...που έχει κατακλύσει τα social media της γείτονος με αφορμή παλαιότερες απαξιωτικές δηλώσεις του για τους Αλβανούς! Μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει σε άπταιστα αλβανικά, καλώντας το κοινό να δώσει το «παρών» στη συναυλία! 
«Σας θέλω πολύ και σας περιμένω στο Μέγαρο των Συνεδρίων» είπε οn camera στην αλβανική γλώσσα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο των Τιράνων. 

Μάλιστα, αναφερόμενος στους κατοίκους της γειτονικής χώρας, τους χαρακτήρισε απογόνους των αρχαίων Ιλλυριών, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι ουδέποτε έχει εκφραστεί αρνητικά σε βάρος τους!
Στροφή 180 μοιρών

«Δεν έχεις πει τίποτα και σου βάζουν στο στόμα λόγια που δεν άκουσε ποτέ άνθρωπος» δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης με στόμφο, κάνοντας στροφή 180 μοιρών και «αγκαλιάζοντας» τους γείτονες! 

Πάντως, παρά το μήνυμα που έστειλε μέσω της τηλεοπτικής συνέντευξης, η πολεμική διάθεση στο facebook δεν λέει να καταλαγιάσει και τα ειρωνικά σχόλια σε βάρος του Ελληνα τραγουδιστή δίνουν και παίρνουν.

Αρκετοί, άλλωστε, είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής άλλαξε ξαφνικά απόψεις και… αγάπησε τους Αλβανούς για χάρη του χρήματος, και επιμένουν ότι κανείς Αλβανός δεν πρέπει να παρευρεθεί στην συναυλία. 
Μάλιστα, στηλιτεύουν και τα πανάκριβα εισιτήρια, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 120 και φτάνουν έως τα 200 ευρώ!

Αμφίβολο πάντως παραμένει μέχρι στιγμής αν η συναυλία θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς, εκτός από το μποϊκοτάζ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που καλούν σε θερμά επεισόδια έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: