μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ο Πάνος Κιάμος ένωσε τη φωνή του με Κύπριο τραγουδιστή και αποθεώθηκαν


Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στην Κύπρο για ένα ξέφρενο live στο Lush Beach Bar  μ’ όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του επιτυχίες.
Ο λόγος για τον Πάνο Κιάμο
Ο δημοφιλής Ελλαδίτης καλλιτέχνης,έκανε ένα διάλειμμα από τις live εμφανίσεις του στην Αθήνα, και κατέβηκε στο νησί μας για μια γιορτινή εμφάνιση στη Λάρνακα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Πάνος Κιάμος, είναι ένας αυθεντικός διασκεδαστής που προκαλεί σε κάθε του εμφάνιση πανικό, έτσι και χθες έχοντας στις αποσκευές του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ξεσήκωσε τους Κύπριους θαυμαστές του.
Τη συναυλία του Έλληνα καλλιτέχνη δεν μπορούσε να μην παρακολουθήσει ο  πετυχημένος Κύπριος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου. Ο ίδιος ανέβηκε στην σκηνή και μαζί ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις επιτυχίες τους και χάρισαν σε όλους μια αξέχαστη βραδιά.
Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube στιγμιότυπο από το μουσικό τους συναπάντημα σχολιάζοντας: «Με τον Πάνο γνωριζόμαστε χρόνια και από την πρώτη στιγμή μου άνοιξε την αγκαλιά του! Χτες σήκωσε 2.500 άτομα στον αέρα και παρεούλα ζήσαμε και κάποιες μικρές δίκες μας μουσικές στιγμές στην σκηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: