μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη: Εξιτήριο πήρε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Εξήλθε από το Ιπποκράτειο ο Δήμαρχος έπειτα από την επίθεση σε βάρος του, το απόγευμα του Σαββάτου. Μήνυση κατ' αγνώστων υπέβαλε ο τοπικός άρχοντας

Εξιτήριο πήρε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση που δέχτηκε χτες από συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Οι γιατροί ζήτησαν από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά, λόγω του χαμηλού του αιματοκρίτη, αλλά και των χτυπημάτων που δέχτηκε σε όλο του το σώμα. Σήμερα το πρωί του επέτρεψαν να φύγει, με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο σπίτι του, μέχρι να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.
Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος προτίθεται να τοποθετηθεί επί του περιστατικού στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, χτες, οπότε και ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια για όσα συνέβησαν, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε.
Δείτε στο βίντεο του Thestival.gr την αποχώρηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης από το Ιπποκράτειο:πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: