μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Σταμάτη Κραουνάκη


❱❱ Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραβίασε κόκκινο σηματοδότη με το τρίκυκλο μηχανάκι του και δεν άνοιξε ρουθούνι.
Ευτυχώς δεν πήρε κανέναν στον λαιμό του, ούτε όμως ίδρωσε και το αυτάκι του όταν άντρες της Τροχαίας Καλλιθέας τον σταμάτησαν επιτόπου και του επέβαλαν τις ποινές που ορίζει ο ΚΟΚ σε τέτοια υψηλής επικινδυνότητας παράβαση: Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για 60 ημέρες.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αντέδρασε, τον έπνιξε το δίκιο του άδικου! Αν του έπαιρναν τις πινακίδες και το δίπλωμα, πώς θα μετακινούνταν στην Αθήνα; Με ταξί ή με λεωφορείο;
Οι διασημότητες δεν χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κι αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι ένστολοι - σύμφωνα με όσα ορίζει η showbiz. Οι αστυνομικοί δεν πτοήθηκαν από όσα κι αν είπε ο ερμηνευτής, τα χοντρά, τα ψιλά και τα παρακάλια.
Αμείλικτοι και αδιάφοροι για την αναγνωρισιμότητα του παραβάτη, έκαναν αυτά που ορίζει ο νόμος. Ομως ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε άσο στο μανίκι! Επαιξε και κέρδισε! Με τα πρόστιμα στο χέρι, ατάκα κι επιτόπου, επισκέφτηκε τον διοικητή Τροχαίας Καλλιθέας Αριστομένη Ζούζουλα!
Κι ο τελευταίος δεν αντιστάθηκε, του παρέδωσε πίσω τα χαρτιά και τις πινακίδες. Αν είναι δυνατόν!
Τέτοια προσωπικότητα επισκέφτηκε τα γραφεία, να μη δείξει... καλή διαγωγή; Χαρές λοιπόν ο μουσικοσυνθέτης που τη γλίτωσε, ξεφτίλα οι τροχονόμοι. Εγιναν οι ίδιοι τα θύματα της παράβασης. Εισέπραξαν τον πλήρη μηδενισμό και την υποτίμηση από τον διοικητή τους για έναν επώνυμο.
Χθες το μεσημέρι στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημιουργός αποθέωσε τον «Ζουζούνα» λέγοντας στο μικρόφωνο: «Αγαπητό Μαξίμου με ακροάζεσαι; Υπάρχει Τροχαία στην Αθήνα της οποίας ο αρχηγός είναι θεότητα! Η Τροχαία Καλλιθέας, όπως ο Αριστομένης Ζούζουλας δεν παίζεται. Είναι θεός. Πήγαμε με πρόστιμα γιατί πέρασα με κόκκινο και με εξυπηρέτησε και με σεβάστηκε»! Κοινώς ο καλλιτέχνης... προδόθηκε μόνος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: