μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

«Πέρασε κατά λάθος τα σύνορα και τον συνέλαβαν!» Με δυο μέτρα και δυο σταθμά τα Τουρκικά μέσα για τη σύλληψη του Τούρκου στον Εβρο κι εκείνη των Ελλήνων στρατιωτικώνΕκπληκτοι για τη σύλληψη του  του Τούρκου με το τρακτέρ στις Καστανιές του Έβρου οι Τουρκοι δημοσιογράφοι, διότι όπως ισχυρίζονται, πέρασε κατά λάθος τα σύνορα. Δεν είχαν, βέβαια, την ίδια στάση απέναντι στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Η Sabah στο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης «συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες στην ουδέτερη ζώνη που χωρίζει τις δύο χώρες επειδή πέρασε κατά λάθος στην ελληνική πλευρά ενώ χειριζόταν έναν εκσκαφέα».
Ανάλογο το δημοσίευμα και στην αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας: «Η Ελλάδα συλλαμβάνει Τούρκο δημοτικό υπάλληλο στη διάρκεια εργασιών στη μεθοριακή ουδέτερη ζώνη», είναι ο σχετικός τίτλος της Daily Sabah. Ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 38χρονος Μουσά Αλερίκ έκανε χωματουργικές εργασίες στο τελωνείο για την τοποθέτηση νέων σωλήνων υδροδότησης και πέρασε κατά λάθος στην ελληνική πλευρά όταν τέλειωσε τη δουλειά του, ενώ «κατασχέθηκε και ο εκσκαφέας». 
Παράλληλα η εφημερίδα υπενθυμίζει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου κατηγορούμενοι για κατασκοπεία «εντείνοντας περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών». πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια: