μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ρόδος: Του πρότειναν «ερωτικό τρίγωνο» αλλά τον λήστεψαν!


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν την περασμένη Τρίτη (15/5) μία 40χρονη γυναίκα, υπήκοο Νιγηρίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε προς εκτέλεση απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου της 17ης Ιανουαρίου 2017 με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για ληστρική κλοπή από κοινού.
Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί σε μία 32χρονη, επίσης από τη Νιγηρία που κατηγορείτο για την ίδια υπόθεση.
Οι δύο αλλοδαπές φέρονται να πλησίασαν ανυποψίαστο Σουηδό, προτείνοντάς του να συμμετάσχει σε «ερωτικό τρίγωνο» και στη συνέχεια να τον λήστεψαν.
Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, οι αστυνομικοί µετέβησαν ύστερα από σήµα που έλαβαν, στην οδό Ανθούλας Ζερβού, στην περιοχή της Ψαροπούλας και βρήκαν τον 29χρονο και την πρώτη κατηγορούμενη.
Ο Σουηδός κατήγγειλε προφορικά στους αστυνομικούς ότι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση µέθης, τον πλησίασαν οι κατηγορούµενες και του πρότειναν να κάνουν έρωτα µαζί του αντί του ποσού των 200 ευρώ.
Αυτός αρνήθηκε και τους έδειξε ότι στο πορτοφόλι του υπήρχε µόνο το χρηµατικό ποσό των 70 ευρώ, τα οποία αφαίρεσε η πρώτη κατηγορούµενη. Στη συνέχεια οι δύο Νιγηριανές τράπηκαν σε φυγή.
Ο Σουηδός τις καταδίωξε και έπιασε την πρώτη, η οποία µε τα χέρια της τον κτύπησε στο πρόσωπο και τον δάγκωσε στα χέρια και στο σώµα για να ξεφύγει, ενώ η δεύτερη διέφυγε. Ο Σουηδός συγκράτησε την πρώτη µέχρι την άφιξη της αστυνοµίας και την παρέδωσε.
Η πρώτη βρέθηκε να κατέχει το χρηµατικό ποσό των 25 ευρώ.
Το πρωί της 17ης Μαΐου η πρώτη κατηγορούμενη µαζί µε αστυνοµικούς µετέβησαν στα δωµάτια 10 και 11 ξενοδοχείου στην περιοχή Zέφυρος κι εκεί εντοπίστηκε η δεύτερη, που προσήχθη και αναγνωρίστηκε από το θύµα.
Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η πρώτη κατηγορούµενη στο δωµάτιό της είχε το χρηµατικό ποσό των 650 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε. Στο θύµα αποδόθηκε το ποσό των 70 ευρώ.
Εξεταζόµενες οι κατηγορούµενες δήλωσαν ότι πήγαν για να βοηθήσουν το θύµα ο οποίος ήταν µεθυσµένος και αναζητούσε τους φίλους του και ότι αυτός αφαίρεσε την τσάντα της πρώτης κατηγορουµένης.
Απολογούμενες ισχυρίστηκαν συγκεκριμένα ότι συνάντησαν τον μηνυτή κοντά στην οδό Ορφανίδου, ότι ήταν μεθυσμένος και ότι επειδή ήταν η πρώτη μέρα του στο νησί και δεν μπορούσε να προσανατολιστεί τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να μεταβεί στο ξενοδοχείο του.
Στη διαδρομή τους ζήτησε να επιστρέψουν στην οδό Ορφανίδου για να συνεχίσουν τη διασκέδαση και όταν έβγαλε το πορτοφόλι του τότε ισχυρίστηκε ότι του είχαν κλέψει 75 ευρώ με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή με την πρώτη.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: