μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη

Τι είπε ο ηθοποιός Σπύρος ΠούληςΓια την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη μίλησε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο ο συνάδελφος του Σπύρος Πούλης. Ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» όμως ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο Κώστας μας έκανε μια λαχτάρα. Ο Κώστας είναι δυνατό παιδί και στο παρελθόν είχε ένα τρομερό ατύχημα πριν χρόνια πολλά. Βγήκε και από εκεί πιο δυνατός. Τώρα είχε ένα πρόβλημα, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των προβών που ετοιμαζόμασταν για το καλοκαίρι. Πήγε στο νοσοκομείο. Έγινε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά μας είπαν. Όλοι είναι ευχαριστημένοι από ότι φαίνεται. Απλά δεν μπορεί να συνεχίσει το καλοκαίρι γιατί πρέπει να αναρρώσει να ξεκουραστεί. Λογικά το χειμώνα θα είμαστε μαζί. Νομίζω θα είναι εντάξει τα πράγματα και θα συνεχίσει.

Ήταν εντελώς ξαφνικό. Ο Όταν ήταν στις πρόβες για το Αθηνά αισθάνθηκε κάπως, πήγε τον είδαν, του είπαν ότι κάτι πρέπει να κάνουμε σύντομα. Έγινε η επέμβαση. Πήγε καλά. Μιλήσαμε μαζί του όλοι στο θέατρο, αστειευτήκαμε, τον ακούσαμε πολύ καλά. Μας είπε ο ίδιος πως δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να συνεχίσει. Έπρεπε να αρχίσουμε κι εμείς σε 5 μέρες. Ήταν ευδιάθετος, ήταν καλά», ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Σπύρος Πούλης.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: