μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Κυνηγός σκοτώνει βούβαλο, χάνει τελικά τη ζωή του από άλλο μέλος του κοπαδιού

Τον τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που φόρτωνε το νεκρό ζώο στο όχημα


Ένας νοτιοαφρικανός κυνηγός είχε σκοτώσει μόλις έναν βούβαλο, σύντομα ωστόσο η ζωή του θα ακολουθούσε την ίδια μοίρα, όταν του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά ένα άλλο μέλος της αγέλης.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 54χρονος Claude Kleynhans δέχτηκε τη φονική επίθεση την ώρα που φόρτωνε το νεκρό ζώο στο όχημά του, σε κομητεία της βορειοανατολικής Νότιας Αφρικής.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό Bosveld Review, το ζώο έσκισε τη μηριαία αρτηρία του πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πέθανε επιτόπου, στις όχθες ποταμού.
eqlvivju
Ο Kleynhans διατηρούσε εταιρία κυνηγιού και σαφάρι στην περιοχή και ηγούνταν ομάδας κυνηγών που αναζητούσαν μεγάλα ζώα. Η εταιρία του μάλιστα Guwela Hunting Safaris διαφήμιζε εγγυημένες επιτυχίες σε μια σειρά από ζώα, όπως ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, κροκοδείλους και ζέβρες: «Μεγάλοι βούβαλοι, 100% επιτυχία».

Ο κυνηγός ήταν πρώην αστυνομικός και τα τοπικά μέσα τον αποκάλεσαν ως «έναν από τους καλύτερους και ηθικότερους κυνηγούς της χώρας». Μετά την είδηση του θανάτου του όμως η σελίδα του στο Facebook κατακλύστηκε από προσβλητικά μηνύματα, με άλλους να μιλούν για «πεπρωμένο» και άλλους να κάνουν λόγο πως «πήρε αυτό που άξιζε».
guryq9sk
Ο Kleynhans, τον οποίο χαρακτηρίζουν θρησκευόμενο χριστιανό, αφήνει πίσω δύο κόρες και έναν γιο, αλλά και μια πρώην σύζυγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: