μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Θεσσαλονίκη: Ξεσκεπάζεται η αλήθεια για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης - Ελεύθερος ο 81χρονος


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης - Σήμερα (20/05) απολογήθηκε στον ανακριτή
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συνταξιούχος λογιστής  κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες Σάββατο (19/05) σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης. Εναντίον του ο εισαγγελέας απήγγειλε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια έναντι αμοιβής. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του 4ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης, αρνούμενος το κατηγορητήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, φέρεται να έκανε λόγο για μυθεύματα της ανήλικης και σε ό,τι αφορά τα μικρά χρηματικά ποσά, τα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο της έδινε, υποστήριξε ότι ενίσχυε την οικογένειά της, που είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Επίσης αποφασίστηκε να του επιβληθεί απαγόρευση προσέγγισης σε ακτίνα 200 μέτρων της περιοχής διαμονής της ανήλικης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης, η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Ξανθίππη Μωυσίδου δήλωσε ότι ο εντολέας της αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες και έκανε λόγο για προσπάθεια παγίδευσής του.
«Κρίθηκε ότι ο εντολέας μου δεν είναι ύποπτος φυγής και ύποπτος διάπραξης νέων εγκλημάτων και γι' αυτό αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους» τόνισε.
Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία περιοίκου, ο οποίος παρατήρησε τις συχνές επισκέψεις της ανήλικης στο γραφείο που διατηρούσε ο 81χρονος, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συνταξιούχος λογιστής για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, και ειδικότερα την περίοδο από το 2016 έως το Δεκέμβριο του επόμενου έτους, πρόεβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 13χρονης -σήμερα- μαθήτριας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: