μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Τραγωδία στα Κατεχόμενα, μάνα έσφαξε τον 7χρονο γιο της

Ο παππούς πέθανε από καρδιακή προσβολή βλέποντας τον εγγονό του νεκρό


Τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας βρήκε ένας 7χρονος στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά Μέσα οι λόγοι για τους οποίους η 36χρονη μαχαίρωσε το παιδί της παραμένουν άγνωστοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ercan Kaya δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν και η μητέρα επιχείρησε μετά το φρικιαστικό έγκλημα να θέσει τέρμα στη ζωή της, χωρίς να τα καταφέρει.

Η εφημερίδα Kibris αναφέρει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επιτέθηκε στο παιδί με σκοπό να το σκοτώσει καθώς την Κυριακή το βράδυ επιχείρησε να το δολοφονήσει ανεπιτυχώς αναμεταδίδει το sigmalive.com.

Φαίνεται, επίσης, ότι η παιδοκτόνος είναι στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγο της, ο οποίος υπηρετεί στην ψευδοαστυνομία. Όταν ο παππούς του 7χρονου αντίκρισε το φρικτό θέαμα δεν άντεξε και πέθανε από καρδιακή προσβολή.
Όπως αναφέρει ο τουρκοκυπριακός Τύπος, η μητέρα δήλωσε την επόμενη μέρα: «Ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω». Η γυναίκα, που παραδέχτηκε το έγκλημα, συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: