μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ!! ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ VIDEOCLIP ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ!
H Eλένη Φουρέιρα φέτος θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision.
Χαιρόμαστε γι’ αυτήν, μιας τζιαι είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, μέσα από συνεντεύξεις της, ανέφερε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει κάποια χώρα στον εν λόγω διαγωνισμό. Το τραγουδάκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως παραμένει να είναι ένα αρκετά αξιόλογο τραγούδι που μπορεί να μας αποφέρει ακόμα και την 18η θέση στον τελικό.
Εντούτοις, έχουμε ένα θεματάκι όσον αφορά το videoclip. Όπως θα είδες και πιο πάνω στο βίντεο, δεν εμφανίζεται πουθενά το στοιχείο της κύπρου, παρά μόνο μπανάνες, ανανάδες τζιαι προιόντα ομορφιάς. Eμείς λοιπόν με την σειρά μας, νιώθουμε την υποχρέωση να προτείνουμε στους δημιουργούς του εν λόγω βίντεο κάποιες αλλαγές, έτσι ώστε να αγγίζει περισσότερο την Κυπριακή πραγματικότητα, μιας τζιαι εν εμάς που εν να εκπροσωπήσουν στην τελική. Άρα έχουμε το δικαίωμα!

Φουκούες αντί αυτοκίνητοΓιατί εκρούσαν το καημένο το αυτοκίνητο; Εντάξει όμως, κάπως έπρεπεν να δικαιολογήσουν το όνομα του τραγουδιού, που σημαίνει “φωτιά” στα ελληνικά, αλλα γιατί να μεν βάλουν φουκούες να ψήνουν στο background; Θα προωθούσε την Κυπριακή παράδοση και θα δικαιολογούσε και το όνομα του τραγουδιού. Με ένα σπάρο δυο τριγόνια! Θα εμπορούσε βέβαια αντί “Fuego” να το oνομάσουν “Fuku”. Όταν θα έφκεννεν η Φουρέιρα στον τελικό, να γύριζαν σούβλες στο βάθος τζιαι αντί να πεί στο τέλος το καθιερωμένο “Ευχαριστώ”, να κατέβαινε κάτω τζιαι να τζιεράσει τον κόσμο σούβλα. Τζιαμέ να δείς δωδεκάρκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: