μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου


Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα γίνει στις 25/4, οπότε και αναμένεται να αποφασιστεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα μοιραστούν στις δύο ΠΑΕ.
Την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου, θα λάβει χώρα (πιθανότατα στο ΟΑΚΑ) η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου.Στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι των δύο ομάδων, της ΕΠΟ, της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου και φυσικά οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που θα είναι επιφορτισμένοι με τα μέτρα τάξης του αγώνα, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς.
Σκοπός, δεν είναι άλλος, από το να μην επαναληφθούν τα θλιβερά γεγονότα του περσινού τελικού, που από πλευράς οργάνωσης ήταν πιθανότατα ο χειρότερος όλων των εποχών. Ένα κρίσιμο σημείο για το οποίο αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από την πρώτη σύσκεψη, είναι τα εισιτήρια που θα μοιραστούν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς οι δύο ομάδες θα υποβάλουν συγκεκριμένα αιτήματα, ωστόσο και η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει την δική της άποψη βάσει των κερκίδων που θα θέλει να μείνουν κενές και του γενικότερου σχεδιασμού της. Μην ξεχνάμε, ότι «μάτια» στον τελικό θα υπάρχουν και από FIFA-UEFA, αφού όλοι (οφείλουν να) αντιλαμβάνονται ότι αν ο τελικός δεν πάει καλά οργανωτικά, η θέση της χώρας μας (που ήδη απειλείται ευθέως με «ποδοσφαιρικό GRexit») θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: