μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η αναμονή για την απόφαση και ο τελικός του Κυπέλλου


 Αναμονή και αγωνία για την απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ

Εν αναμονή της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης ποινής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ βρίσκονται οι δύο ομάδες.
Το παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στις 11 Μαρτίου δίχως να ολοκληρωθεί «παίζεται» ακόμα στις δικαστικές αίθουσες δίχως η υπόθεση να έχει τελεσιδικήσει.
Η τελευταία εξέλιξη σημειώθηκε τη Δευτέρα με τις δύο ΠΑΕ να καταθέτουν τα υπομνήματά τους έπειτα από την εκδίκαση που έγινε την περασμένη εβδομάδα.
Πλέον μετράμε αντίστροφα για την απόφαση της Εφέσεων που κρατά στην «τσίτα» τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ αλλά και την ΕΠΟ.
Βλέπετε με την επικείμενη συνεδρίαση της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο ήδη η Επιτροπή Παρακολουθήσης έχει εισηγηθεί αποκλεισμό, έστω και προσωρινό η αγωνία κορυφώνεται.
Κι αυτό διότι το λογικό θα ήταν η Ομοσπονδία να έχει στα χέρια της τουλάχιστον μια απόφαση πριν την κρίσιμη συνάντηση που θα καθόρισει το μέλλον της, με δεδομένο πως ένα από τα προβλήματα τα οποία εντόπισαν οι υπερομοσπονδίες ήταν η καθυστέρηση στην έκδοση αποφάσεων των δικαιοδοτικών οργάνων.
Η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί καθώς ούτε και οι ομάδες έχουν σχετική ενημέρωση είναι πως η απόφαση θα ανακοινωθεί τις (αόριστα) επόμενες ώρες. Κυκλοφορεί μάλιστα και έντονη φημολογια πως η Επιτροπή Εφέσεων έχει ήδη συνεδριάσει, δίχως ωστόσο να προκύπτει πως εξέτασε την συγκεκριμένη υπόθεση.
Ποια είναι τα δεδομένα που κυριαρχούν; Η Εφέσεων με προδρεύοντα τον δικαστή Σκουτέρη να βγάλει οριστική απόφαση την οποία μπορούν οι ΠΑΕ να προσβάλλουν οι ΠΑΕ στο Διαιτητικό ή να προκύψει προδικαστική απόφαση, κάτι που θα σημαίνει ότι ο διαιτητής Κομίνης θα κληθεί να καταθέσει τα γεγονότα του αγώνα πριν την τελική ετυμηγορία.
Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ προετοιμάζεται για «φιέστα» με τον Λεβαδειακό δίχως να γνωρίζει το αποτέλεσμα της έφεσης του ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται πια τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ένωση.
Σε ό,τι αφορά τον τελικό, όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ καθώς διάρρεεται πως ο ΠΑΟΚ δε θα θέσει θέμα έδρας σε αυτήν την κομβική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείεται, όμως, να ζητήσει του χρόνου ο τελικός να γίνει σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης ή έστω στην επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: