μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΈπειτα και από την μεγάλη επιτυχία ‘’Σαββάτο Βγαίνω και γυρίζω πίσω Τρίτη’’ που τον έκανε ευρέως γνωστό και τον καθιέρωσε στην λαϊκή μουσική σκηνή αλλά και πολλά γνωστά τραγούδια που αγαπήθηκαν εξίσου όπως ‘’Εγώ Το όνομα Μιχάλης Παπαματθαίου είναι συνυφασμένο με την απόλυτη διασκέδαση στην Θεσσαλία και τους γύρω νομούς και αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο και δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή της Κεντρικής Ελλάδας και όχι μόνο !
Προσωπικά’’ και ‘Δεν με βλέπει το σπίτι μου’ ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει άκρως ανανεωμένος

Με διάθεση στα ύψη και στο πνεύμα της εποχής ο Μιχάλης Παπαματθαίου μας απογειώνει και φωνάζει ‘’Τρελαίνομαι’’. Πρόκειται για μια εξαιρετική και άκρως ανεβαστική ρούμπα σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα που ήδη κέρδισε djs,ραδιοφωνικούς παραγωγούς και κοινό από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του !!!


Κυκλοφορεί από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας την Real Music και είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη πάντα σε κορυφαία ποιότητα!

Με την επιτυχία να θεωρείται δεδομένη ο Μιχάλης Παπαματθαίου ετοιμάζεται να ‘’ταξιδέψει’’με το τραγούδι του σε όλη τη χώρα και στην ομογένεια και φιλοδοξεί να αγαπηθεί και να χορευτεί και αυτό όπως και τα προηγούμενα!
                                               
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ à

Δεν υπάρχουν σχόλια: