μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Κατά της αλλαγής θα ψήφιζαν ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Κέρκυρα, αριθμός απαγορευτικός για να περάσει η πρόταση


 Την απόφαση να αναβληθεί οριστικά το σημερινό ΔΣ της Super League πήραν οι ομάδες του συνεταιρισμού, θέτοντας το ζήτημα για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ σε μεταγενέστερη ημερομηνία, χωρίς αυτή την ώρα να υπάρχει κάτι το σίγουρο για το πότε (και αν) θα γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, σήμερα οι ομάδες του συνεταιρισμού θα ψήφιζαν για το αν είναι υπέρ ή κατά της διαφοροποίησης του κανονισμού του υποβιβασμού, με κύριο ενδιαφερόμενο τον Παναθηναϊκό, που είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα με το μεγαλύτερο πρόβλημα και αποτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο μέγεθος.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τα... κουκιά δεν φαίνεται να βγαίνουν ώστε να αλλάξουν οι ποινές και προκειμένου να μην υπάρξει «ναυάγιο» στην ψηφοφορία, αποφασίστηκε να αναβληθεί το σημερινό ΔΣ μέχρι να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα κι αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει συνταχθεί με το γκρουπ των «άστεγων» τηλεοπτικά ομάδων, ωστόσο από τη στιγμή που δεν είναι βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στην κατηγορία, αφού θεωρείται εξαιρετικό δύσκολο να εξασφαλίσουν άδεια, δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι πολλοί εκπρόσωποι ομάδων ήταν στον δρόμο για να δώσουν το «παρών» στο ΔΣ, αλλά στα μισά έκαναν... αναστροφή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία για την πραγματοποίηση του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το sdna.gr, με τα τωρινά δεδομένα, κατά της αλλαγής θα ψήφιζαν ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα, αριθμός απαγορευτικός για να περάσει η πρόταση.

Η τεχνητή έλλειψη απαρτίας θα οδηγήσει στην αναβολή του Δ.Σ., εξέλιξη εξαιρετικά αρνητική για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την ποινή του υποβιβασμού αν δεν αδειοδοτηθεί.

Η αναβολή θα δοθεί για να αποφευχθεί η ψηφοφορία που θα ήταν οριστικά καταδικαστική για τους «πράσινους».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: