μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Επεισοδιακή καταδίωξη 34χρονου με κλεμμένο αμάξι στη Θεσσαλονίκη


Επεισοδιακή ήταν χθες νωρίς το πρωί η καταδίωξη και τελικά η σύλληψη ενός 34χρονου στη Θεσσαλονίκη, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφού αφαίρεσαν από το Ασβεστοχώρι Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στη συνέχεια μετέβησαν σε περιοχές της Σίνδου και της Χαλάστρας, όπου διέρρηξαν εγκαταστάσεις δύο εταιρειών, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μίας, μπαταρίες φορτηγού.

Κατά τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος, ο συλληφθείς - οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα.

Ακολούθως, προσπάθησε να διαφύγει πεζός και κατά την ακινητοποίηση του προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν 14 μπαταρίες φορτηγού, οι οποίες αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ από την κατοχή του 34χρονου, κατασχέθηκαν μία κουκούλα τύπου full face και ένα ζευγάρι γάντια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε παραβιάσει τακτική άδεια που χορηγήθηκε από Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης, στο οποίο κρατείται για παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: